Image module

SIX CITY STOMPERS

Fredag den 26. november 2021 kl. 20.30

Six City Stompers er blevet kaldt ”Det mest fremadstormende jazzband i Danmark.” og består af unge talentfulde og anerkendte musikere som sætter et fantastisk højt musikalsk niveau og bidrager med et frisk pust til den traditionelle Jazzscene.

Bandet spiller overvejende vokaljazz, med den unge talentfulde crooner og saxofonist Mads Mathias i front, men også smukke instrumentale arrangementer. En del af musikken består af gyldne evergreens fra den amerikanske sangskat og gruppens repertoire indeholder også egne numre.
Deres glød og glæde kan tydeligt høres, og Six City Stompers er med deres alder og entusiasme med til at give scenen et frisk pust og tiltrække et bredere og yngre publikum.

I sommeren 2006 vandt Six City Stompers publikums første pris i “The European Championship of Traditional Jazz” i Paris, med mere end dobbelt så mange stemmer end alle andre deltagende orkestre tilsammen.
Orkesterets medlemmer vandt ved samme lejlighed også flere solistpriser.

Six City Stompers blev dannet i 2004, og har siden mest turneret i Skandinavien, men også i andre dele af Europa. De har spillet på de fleste danske jazzfestivaler, i store VEGA i København og været på landsdækkende tv i både Danmark (DR1) og Norge (NR1).
Six City Stompers har også sat en ære i at deltage ved flere velgørenhedskoncerter til støtte for det trængte musik- og kunstnermiljø i New Orleans, efter orkanen Katrina.

Det populære band har de sidste år spillet udsolgte koncerter som husband på Copenhagen Jazzhouse med prominente gæster og har udgivet de anmelderroste albums ”Work Around the Rules” (2008), ”Miss Floridor” (2011), børnepladen ”Dig og mig og vi to” (2012) og senest ”The Formula (2013). Derudover blev bandet i 2013 kåret som årets børnejazznavn og vandt en Danish Music Award ved DMA Jazz.

Line Up:

Mads Matthias (s, voc)
Peter Marott (ts)
Peter Rosendal (p, flugabone)
Regin Fuhlendorf (banjo)
Kasper Tagel (b)
Morten Ærø (d

VIDEO SIX CITY STOMPERS
BILLETINFO OG SPISNING
  • Koncertbilletter kan kun købes i døren fra klokken 20:00.
  • Billetprisen kan variere kr. 150,- til kr. 250,- afhængig af hvem der spiller.
  • Medlemmer får billetprisen med kr. 50,- rabat.
  • Du kan blive medlem af jazzklubben for kr. 200,- for kalenderåret.
  • Koncerter starter klokken 20:30.
  • Ved spisning skal der købes særskilt spisebillet via www.billetten.dk
  • Spisebillet koster kr. 169,-
  • Spisning starter klokken 19:00 og består altid af 2 retter.
  • Har du spørgsmål, kan du ringe til 49 28 34 50.
  • Vi glæder os til at se dig.
MENU

Flæskesteg med rødkål og brune og hvide kartofler
Risalamande

Klik og køb spisebillet:

Image module