NULLE OG VERDENSORKESTERET

Fredag den 29. november 2019 klokken 20:30

Nulle & Louise startede i 1982 Verdensorkestret som et gadeorkester der i flere år turnerede i Europa og U.S.A. Orkestret spillede bl.a. som Cirkus Orkester på Sicilien i Zirco Zavatta.

Med tiden kom de ind i varmen, og har gennem årene fejret store triumfer i både udlandet og på den hjemlige scene. Festivaler, klubber, restauranter og diverse spillesteder rundt om i verden.

Forskellige rejselystne Supermusikere har haft deres gang ind og ud af Verdensorkestret i de forgangne år, og alle har været med til at blande inspirationskilderne til Verdensorkestrets unikke udtryk, og overalt er der blevet taget godt imod og dem.

”Verden bliver mindre men Verdensorkestret bliver større”

Vi glæder os til at markere årets sidste koncert med dette eventyrlige orkester der har eksisteret i 37 år. Det bliver en festlig aften i Hornbæk Jazzklub.

Line Up:
Elith ”Nulle” Nykjær (cl)
Louise Albeck (voc)
Ole “Fessor” Lindgren (trb)
Daniel Franck (b)
Mads Hyhne (bsn)
Marko Martinovich (p)
Bjørn Otto Hansen (d)

Image module
VIDEO MED NULLE OG VERDENSORKESTERET
Vigtig information

N.B. Bemærk at du køber særskilt spisebillet til 165 kr. (dækker kun maden).
Entre til musikken betales i døren og koster 100 kr. for medlemmer af 
Jazzklubben og 150 kr. for ikke medlemmer. Så din total pris for mad og musik er enten 265 kr. eller 315 kr.

Billetinfo og spisning:

– Til alle koncerter kan billet til koncerten kun købes i døren:
– Billetpris 100 kr. for medlemmer af Jazzklubben
– 150 kr. hvis du ikke er medlem og unge under 25 år får entré til ½ pris.
– Du kan blive medlem af Jazzklubben for 150 kr. for kalenderåret.
– Spisebilletter til alle koncerter koster 165 kr. og skal købes på www.billetten.dk.
– Spisning starter kl. 19.00 og er altid buffet.
– Hvis du kun vil komme til koncerterne åbner dørene kl. 20.00.
– Har du spørgsmål kan du ringe på 4928 3450.
– Vi glæder os.

Spisning – buffet

Spisning kl. 19:00 – pris kr. 165,-

MENU:
Hovedret: Andesteg med waldorfsalat
Dessert: Ris a la mande

Klik og køb spisebillet: