Image module

NELLO & THE HELPING HAND BAND

Fredag den 1. oktober 2021 kl. 20.30

Blues i Hornbæk Jazzklub

The Helping Hand Band er et bluesband, der blev skabt for at backe udenlandske musikere når de kom forbi Danmark og skulle bruge et tophold alsidige blues-musikere. På to turnéer i 2017 og 2019 backede de amerikanske Hook Herrera. Bandet fandt virkelig hinanden og dét fødte idéen om at gøre det selv.

Niels Nello Mogensen er igennem årene ofte blevet spurgt, om han udover at være en glimrende bassist, ikke også skulle synge noget mere selv, men der har aldrig helt været tiden og lejligheden til det. Men nu skal det være, og i en moden alder er han sprunget ud, som eneste sanger og frontfigur for sit eget blues-band. Netop fordi han her har det mest fantastiske hold bag sig!

Ronni Boysen er ubetinget første valg når udenlandske stjerner skal bruge en “rigtig” blues-guitarist fra Danmark. Han er en af de mest efterspurgte og respekterede europæiske guitarister indenfor genren, og arbejder fast eller på freelance basis for utallige bands og frontmænd herhjemme og internationalt. Han spiller pt. siden 2010 fast i hele Europa med Mud Morganfield (søn af Muddy Waters). Ronni var Årets Danske Bluesnavn 2013 og modtager af Blueskartellets Ærespris i 2010.

Kjeld Lauritsen startede sit blues-liv med folk som Ken Gudman, Kenn Lending, Troels Jensen og Smalltown Bluesband. Siden leder af jazzgruppen ”The Organizers” sammen med bl.a. saxofonisten Bob Rockwell fra 1981-2006 – med 7 albums med utallige egne kompositioner. Spiller pt. med Miriam Mandipira, Søren Frost og Per Gade (4 albums) samt som solist hos bl.a. ”Klüvers Big Band” og ”Erling Kroners New Music Orchestra”. Kjeld har modtaget den fine “Palæ Bars jazzpris 2018”

Mads D. Andersen tog som 21-årig fra Rødekro til London og spillede sig til pladsen hos Otis Grand & The Big Bluesband og turnérede der gennem 3 ½ år i hele Europa. Spillede der sammen med en række blues-verdensstjerner, bl.a. Steve Cropper, Ike Turner, Kim Wilson, Joe Louis Walker og Pee Wee Ellis. Vendte hjem og joinede sin Bror Mike Andersens band i 6 år. Siden som freelance Trommeslager med både danske og udenlandske kunstnere, bl.a. Anders Blichfeldt, Ivan Pedersen trio, Henning Stærk og har turnéret Europa og Skandinavien tynd.

Line Up:

Niels Nello Mogensen (b,voc)
Ronni Boysen (g)
Kjeld Lauritsen (org)
Mads D. Andersen (D)

Vigtig information

N.B. Bemærk at du køber særskilt spisebillet til 165,- kr. (dækker kun maden).
Entre til musikken betales i døren og koster 100,- kr. for medlemmer af 
Jazzklubben og 150 kr. for ikke medlemmer. Så din total pris for mad og musik er enten 265,- kr. eller 315,- kr.

Billetinfo og spisning:

Til alle koncerter kan billet til koncerten kun købes i døren:
– Billetpris kr. 100,- for medlemmer af Jazzklubben
– Billetpris kr. 150,- for ikke-medlemmer og unge under 25 år får entré til ½ pris.
– Du kan blive medlem af Jazzklubben for kr. 150,- for kalenderåret.
– Spisebillet til alle koncerter koster kr. 165,- og skal købes på www.billetten.dk.
– Spisning starter kl. 19.00 og er altid buffet.
– Hvis du kun vil komme til koncerterne, starter koncerten kl. 20:30 og billet kan købes fra kl. 20:00.
– Har du spørgsmål kan du ringe på 4928 3450.
– Vi glæder os til at se dig.

Spisning kl. 19:00 – pris kr. 165,-

MENU:
Helstegt citonkylling med små ovnkartofler, agurkesalat, syltede rødløg, og  coleslaw
Blåbær trifli.

Klik og køb spisebillet:

Image module