JESPER HEDEGAARD SOUND OF BRASIL

Fredag den 7. juni klokken 20:30 byder Hornbæk Jazzklub velkommen til koncert med Jesper Hedegaard Sound of Brasil i Kulturhuset Bølgen i Ålsgårde. 

Oplev sanseligheden og lyden af Brasilien, når den internationalt anerkendte pianist, komponist og kapelmester, Jesper Hedegaard, som vandt prisen Troféu Caymmi Bahia i Salvador Brasilien, vender tilbage til Danmark med ny musikalsk besætning.

Jesper Hedegaard Sound of Brasil har spillet en lang række koncerter i Portugal, Brasilien og Danmark med forskellige besætninger. Nu i selskab med førende dansk solist i front: Alexander Kraglund, samt to exceptionelle brasilianere i rytmegruppen: Rômulo Duarte og Ale Damasceno.

Et livs indlevelse i Brasiliansk Instrumentalmusik (MIB) har været afgørende for en pianist der valgte at satse alt, da han som 24årig rejste til Sambaens og Bossa Novaens land. Publikum kan se frem til fremragende Brasiliansk Instrumentalmusik som både overrasker og begejstrer. Sound of Brasil appellerer bredt til både Jazz- og Worldpublikum.

På repertoiret er kompositioner af Brasiliens store mestre som Antonio Carlos Jobim, Arismar do Espírito Santo, Adriano Giffoni, Guilherme Vergueiro, David Feldman samt kompositioner af Jesper Hedegaard. Koncerten bevæger sig over rytmer som Samba, Choro, Baião og Samba-canção.

Om orkesteret

Alexander Kraglund – violin, bratsch og mundharpe – med sin ufornægtelig autensitet og sit medrivende spil har Alexander begejstret publikummer i ind- og udland, siden han i 2011 dimitterede fra Rytmisk Musikkonservatorium i København. Siden har han optrådt med en lang række af Brasiliens ypperste instrumentalister, bl.a. choroguitarist og komponist Rogerio Souza, bassisten Rômulo Duarte og sangerinden Thaís Motta. ”Alexander Kraglund Swinger på ægte brasiliansk” – Svend Asmussen

Jesper Hedegaard – pianist, komponist og kapelmester – har specialiseret sig i Brasiliansk Musik siden 1976 og har boet som udøvende musiker i 12 år i Brasilien, hvor han har spillet med en række af Brasiliens ypperste musikere som Diogo Gomes, Paulinho Trompete, Marcelo Martins, Rômulo Duarte og mange andre. I Danmark har Jesper gennem 12 år ledet New Brazilian Quartet og har blandt andet optrådt på Copenhagen Jazzhouse, Vega og Montmartre. I 2012 udgav han Cd’en Time to Change som fik ekstraordinær fin anmeldelse af Jens Lohmann i Jazz Special.

Rômulo Duarte (BRA) – bas – er en af Brasiliens fremmeste bassister. Han har med sit suveræne spil været med helt i top sammen med mange af Brasiliens store mestre som for eksempel Gilberto Gil, Milton Nascimento, Caetano Veloso og Hamilton de Holanda.De sidste 3 år bosat i Danmark hvor han blandt andet har optrådt med Thomas Clausen og i Niels Lan Doky International Jazz Collective.

Ale Damasceno (BRA) – trommer – en af Brasiliens førende af den nye generation, bosat i Lissabon. Master i musik på Unicamp inden for musikalsk performance, han har en Ph.d. i Artes Musicais ved Universidade Nova i Lissabon. Han har over 20 års erfaring som lærer og trommeslager. Han har indspillet flere CD’er med Brasiliansk Instrumentalmusik og medvirket på sangeren Zizi Possis DVD. Han har optrådt i koncerter og optagelser med kunstnere rundt omkring i verden, såsom Caetano Veloso, Jaques Morelenbaum, Guinga og Gal Costa.

Koncerten med Jesper Hedegaard Sound of Brasil er en enestående chance for at tage et skridt længere ind i det utrolige og fascinerende brasilianske musikunivers – både for musikere og for publikum.

LINE UP

Alexander Kraglund, violin, bratsch, og mundharpe
Jesper Hedegaard, piano
Rômulo Duarte, BR, bas 
Ale Damasceno, BR, trommer

KONCERTBILLET

Entré:
Kr. 150,- medlemmer

Kr. 200,- ikke medlemmer

Entré til koncerten kan kun købes ved indgangen fra klokken 18:30.

Man kan IKKE  reservere billetter til koncerter i Hornbæk Jazzklub.

Unge under 25 år får adgang til halv pris.


Du kan betale med Visa/Dankort
eller MobilePay

BLIV MEDLEM

 • Man kan med fordel melde sig ind i jazzklubben for kr. 200,- om året pr medlem. Kontingentet følger kalenderåret.
 • Som medlem får man rabat på entré til koncerterne. Indmeldelse kan ske ved indbetaling af beløbet til Bankkonto:
  2255 3486 365 608 – NORDEA BANK eller MobilePay nr. 60896.
 • Ved indbetaling til bank eller MobilePay: husk at notere dit eget navn samt e-mail, så vi kan se hvor betalingen kommer fra.
 • Indmeldelse kan også ske til vores kasserer, ved indgangen til en koncert.
 • Få mere information
  – tilmeld dig vores nyhedsbrev!

   

dish-1-1-1-1-1.png

SPISE BILLET

Ved spisning i Kulturhuset BØLGEN fra klokken 19:00, er det nødvendigt på forhånd at købe spisebilletter.

Sidste frist for bestilling af mad er tirsdag den 4. juni klokken 24:00.

Køb af spisebilletter kan foretages via www.billetten.dk eller ved personlig henvendelse i Kulturhuset Bølgen i Ålsgårde.

Menu

Buffet med Svinefilet m/salvie, hvidløg og enebær. Gennemstegt nakkefilet vendt i sesam, kyllingefilet m/parmesan og bacon. Medium stærke peberfrugter m/flødeost og krydderurter – kartofler – pastasalat – rissalat m vilde ris og grøntsager i dressing. Tomat tærte – Chorizoskiver m/creme cheese – brød og aioli dip.
Pris for spisebillet: kr. 195,-

SPILLESTED

Alle koncerter spilles i KULTURHUSET BØLGEN, Jämtlandsvej 1, 3140 Ålsgårde

Hornbæk Jazzklub støttes af: