CÆCILIE NORBY OG MAGNUS HJORTH TRIO

Fredag den 1. juni kl. 20:30

Fredag den 01. juni klokken 20:30 byder Hornbæk Jazzklub velkommen til CÆCILIE NORBY OG MAGNUS HJORTH TRIO i Kulturhuset Bølgen i Ålsgårde.

Når Cæcilie Norby indtager Hornbæk Jazzklub, sker det med sin funklende, alsidige og smukke stemme, formår hun som ingen anden at inddrage publikum på en rejse, hvor det musikalske univers åbenbarer sig.

Hun har igennem sin karriere været skelsættende og banebrydende mht. at kunne navigere på tværs af musikalske genrer – fra pop, rock, klassisk til jazz, og forene dem i et helstøbt troværdigt udtryk. Hun anses for at være én af Europas vigtigste vokalister på den rytmiske scene.

Cæcilie Norby var den første europæiske sangerinde, der blev signet til det prestigefyldte amerikanske label Blue Note Records.

Magnus Hjorth (1983) er en af nordens lysende pianobegavelser.

Han er født og opvokset i den lille by Laholm i den vestlige del af Sverige. Han startede med at spille violin og trombone, men det var først da han begyndte ved pianoet som 12-årig, at han synes det blev rigtigt sjovt.

Han er uddannet fra Det Rytmiske Musikkonservatorium i København, og har gjort København, med sin centrale placering og sin aktive og vibrerende musikscene, til sit hjem. Han er en aktiv og efterspurgt musiker i både det danske og syd-svenske musikmiljø, hvor han spiller i talrige sammenhænge.

Snorre Kirk er født og opvokset i Norge, men har boet i Danmark en årrække og også han valgte at studere på det danske konservatorium på grund af Københavns levende musikmiljø. Han er med sit alsidige og medlevende spil, der ikke lader sig begrænse af snerrende stilistiske bånd, en meget efterspurgt trommeslager på de Københavnske scener.

Lasse Mørck er sydfynsk tredjegenerations kontrabassist, der allerede har etableret sig som en af Københavns mest efterspurgte bassister. Han blev i en ung alder fast medlem i Magnus Hjorth Trio og i Snorre Kirks Orkester og har derudover spillet med mange af de største skandinaviske jazznavne i både ind -og udland. Lasses store interesse i mennesker og kulturer, har desuden bragt ham et halvt år til Mexico, hvor han har studeret mexicansk folkemusik og kultur.
Siden han kom hjem derfra, har han arbejdet på sin første CD-udgivelse “Imagining Places I’ve Never Been” som udkom i juli 2017.

VIDEO MED CÆCILIE NORBY
Image module
Vigtig information

N.B. Bemærk at du køber særskilt spisebillet til 165 kr. (dækker kun maden).
Entre til musikken betales i døren og koster 100 kr. for medlemmer af 
Jazzklubben og 150 kr. for ikke medlemmer. Så din total pris for mad og musik er enten 265 kr. eller 315 kr.

Billetinfo og spisning:

– Til alle koncerter kan billet til koncerten kun købes i døren:
– Billetpris 100 kr. for medlemmer af Jazzklubben
– 150 kr. hvis du ikke er medlem og unge under 25 år får entré til ½ pris.
– Du kan blive medlem af Jazzklubben for 150 kr. for kalenderåret.
– Spisebilletter til alle koncerter koster 165 kr. og skal købes på www.billetten.dk.
– Spisning starter kl. 19.00 og er altid buffet.
– Hvis du kun vil komme til koncerterne åbner dørene kl. 20.00.
– Har du spørgsmål kan du ringe på 4928 3450.
– Vi glæder os.

Spisning – buffet

Spisning kl. 19:00 – pris kr. 165,-
Forret:
Mullingatawny Soup
Hovedret: Kalvesteg med små ovnkartofler, salt, flute og himmelsk sovs

 

Klik og køb spisebillet: