Lars Jansson Trio
feat. Sigurður Flósason

Vi præsenterer to af de største navne inden for nordisk jazz: Islandske Sigurður Flosason, altsaxofonist og komponist, i selskab med den svenske pianist og komponist Lars Jansson. Med sig har de også den herboende canadiske bassist Graig Earle og svenske Paul Svanberg på trommer.
Kvartetten vil præsentere os for en række numre fra det anmelderroste album ”Green Moss Black Sand” − en hyldest til den islandske natur − som den har givet koncerter med i både Nordeuropa og Nordamerika. Derudover vil de spille et udpluk af Lars Janssons lyriske og rytmiske kompositioner, karakteriseret ved deres klare skandinaviske udtryk.

Pianist og komponist Lars Jansson er en legende på den europæiske jazzscene. Med sit lyriske og rytmiske spil med klare skandinaviske aftryk har han opbygget en stor og trofast fanskare, og hans mange kompositioner er favoritter blandt det skandinaviske jazzmiljø. Han har optrådt og indspillet med navne som Arild Andersen, Jan Garbarek, Bob Brookmeyer, Thad Jones, Bob Mintzer, Maria Schneider, Randy Brecker, Bob Berg, Mike Stern, Georg Russell, NHØP m.fl., og turnérer hyppigt i Europa, Nordamerika og Japan. Hans egen trio har udgivet et hav af anmelderroste- og prisvindende plader, bl.a en dansk DMA i 2001 for årets plade.
Altsaxofonist og komponist Sigurdur Flosason er en af Islands fremmeste jazzmusikere. Han er 8 gange vinder af Icelandic Music Awards, har 2 nomineringer til Nordic Council Music Awards og 1 Danish Music Awards. Sigurdur har haft projekter med mange af de store navne i skandinavisk jazz (bl.a Jacob Fischer, Lennart Ginman, Peter Rosendal og Nikolaj Hess). Flosason har også været meget aktiv i Danmark på det sidste med hele 5 plader på danske Storyville Records.

LINE UP

Lars Jansson, S (p)
Graig Earle, CA (b)
Paul Svanberg, S (d)
Sigurður Flósason, IS (as)

BILLET

Entré: Kr. 150,- medlemmer / Kr. 200,- ikke medlemmer

Man kan IKKE  reservere billetter til koncerter i Hornbæk Jazzklub.

Fra ½ time før koncerten kan der betales entré ved indgangen i forbindelse med koncerten.

Unge under 25 år får adgang til halv pris.

Du kan betale kontant eller med MobilePay

KØB SPISEBILLET

Ønsker du at spise i Kulturhuset Bølgen inden koncerten, skal man på forhånd købe spisebillet til den pågældende koncert.

Menu

Hovedret:
Skipperlabskovs med bagte rødbeder

Dessert:
Gammeldags æblekage

MEDLEMSKAB

  • Man kan med fordel melde sig ind i jazzklubben for kr. 200,- om året pr medlem. Kontingentet følger kalenderåret.
  • Som medlem får man rabat på entré til koncerterne. Indmeldelse kan ske ved indbetaling af beløbet til Bankkonto:
    2255 3486 365 608 – NORDEA BANK eller MobilePay nr. 60896.
  • Ved indbetaling til bank eller MobilePay: husk at notere dit eget navn samt e-mail, så vi kan se hvor betalingen kommer fra.
  • Indmeldelse kan også ske til vores kasserer, ved indgangen til en koncert.
  •  

SPILLESTED

Alle koncerter spilles i KULTURHUSET BØLGEN, Jämtlandsvej 1, 3140 Ålsgårde

Hornbæk Jazzklub støttes af: