Hess-Winter-Huntley

De tre musikere har i forskellige konstellationer spillet og turneret sammen i mange år. De har et lang musikalsk og personligt venskab og en speciel indbyrdes musikalsk forståelse.

I 2017 dannede de trioen Hess-Winter-Huntley, som spillede en række koncerter i Japan, Danmark og Finland.

Gruppen har i 2018 indspillet og udgivet deres nyeste CD “YOU”, som har en åben frisk lyd, et tæt sammenspil og fine arrangementer samt en personlig fortolkning af musikken.

Niels Overgaard, Jazznyt skriver: ”Musikken er en blanding af selvskrevne numre og kendte standards. Smile, My Heart Belongs to Daddy og Young at Heart tilhører den sidste kategori.

Trioen arbejder ikke kun med melodierne. De arbejder også med teksturen, følelsen, strukturen og sjælen i musikken og i mødet mellem de tre. Det er der hvor man som lytter finder grunden til, at pladen skal høres. Deres rolige, modne og afklarede måde at finde i musikken er beroligende dejlig

Vi føres med ind i deres musikalske verden, hvor numrene skrevet af henholdsvis Hess og Winter står godt sammen med de kendte numre. Endnu en gang har Emil Hess lavet et album som du bliver nødt til at høre, hvis du vel at mærke har sans for velspillet jazz”.
Siden da har de turneret og spillet sammen bl.a. i Japan og Norden og er i 2022 efter Corona pause på en ny turné i Skandinavien.

Saxofonist & komponist Emil Hess, er bosat i København. Har lavet 400 kompositioner og produceret 17 album. Han har spillet mere end 1500 koncerter på festivaler og klubber i Japan, Kina, Europa og USA. Har spillet og indspillet med Mulgrew Miller, Lars Jansson, Thomas Clausen, Marilyn Mazur blandt andre. Vinder af Danish Music Award jazz 2014 for bedste danske jazzudgivelse.

Niklas Winter er finsk jazzguitarist og komponist. Winter har lavet mange plader som leder og har været aktiv som sidemand i flere bands. Han driver også sit eget jazzlabel Abovoice. I løbet af årene har Winter optrådt med; Kenny Wheeler, Henry Lowther, Ted Curson, Lars Jansson, Jukkis Uotila m.fl.

 Den amerikanske trommeslager Richard Huntley har i sit spil et fantastisk groove og swing. Har i mere end 20 år været et travlt medlem af New York Jazz-scenen. Nu bosat i Austin Texas. Har spillet over hele verden med mange forskellige konstellationer. Blandt andre Andrew De Angelo, Billy Drewes, Mulgrew Miller, Lew Soloff.

LINE UP

Emil Hess, DK (s)
Niklas Winter, FI (g),
Rich. Huntley, US (d)

BILLET

Entré:
Kr. 100,- medlemmer / Kr. 150,- ikke medlemmer

Man kan IKKE  reservere billetter til koncerter i Hornbæk Jazzklub.

Fra ½ time før koncerten kan der betales entré ved indgangen i forbindelse med koncerten.

Unge under 25 år får adgang til halv pris.

Du kan betale kontant eller med MobilePay

KØB SPISEBILLET

Ønsker du at spise i Kulturhuset Bølgen inden koncerten, skal man på forhånd købe spisebillet til den pågældende koncert.

Menu

Hovedret:
Forårskylling med agurkesalat, syltede rødløg, små kartofler og salat

Dessert:
Blåbær cheesecake

MEDLEMSKAB

  • Man kan med fordel melde sig ind i jazzklubben for kr. 200,- om året pr medlem. Kontingentet følger kalenderåret.
  • Som medlem får man rabat på entré til koncerterne. Indmeldelse kan ske ved indbetaling af beløbet til Bankkonto:
    2255 3486 365 608 – NORDEA BANK eller MobilePay nr. 60896.
  • Ved indbetaling til bank eller MobilePay: husk at notere dit eget navn samt e-mail, så vi kan se hvor betalingen kommer fra.
  • Indmeldelse kan også ske til vores kasserer, ved indgangen til en koncert.

SPILLESTED

Alle koncerter spilles i KULTURHUSET BØLGEN, Jämtlandsvej 1, 3140 Ålsgårde

Hornbæk Jazzklub støttes af: